Lauter Adrienn

Tanácsadó szakpszichológus, mediátor, autogén tréning gyakorlatvezető

Alapképzésemet köztársasági ösztöndíjasként a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, pszichológus diplomámat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem meg. Szakvizsgát az Eötvös Loránd Tudományegyetem kiváló minősítéssel tettem.

Eddigi tapasztalataim során aktívan részt vettem a kis – és középvállalkozások, egyesületek, valamint a multinacionális vállalatok munkájában. Ez idő alatt foglalkoztam szervezet- és vezetőfejlesztéssel, változáskezeléssel, valamint kompetencia alapú kiválasztással csoportos és egyéni formában egyaránt. Tapasztalati tárházam bővülésével egyre több belső és külső konfliktussal találkoztam, melynek jövő- és megoldás orientált egyezségteremtése mindig is célom volt: a megbékélés önmagunkkal és másokkal. Ez ambicionált arra, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen megszerzett mediátorképesítéssel még eredményesebben alkalmazzam az addig pszichológusi szemléletemből eredő módszereket.

Vezetőfejlesztői munkám során elért vállalaton belüli sikerek, visszajelzések ösztönöztek arra, hogy elindítsam saját praxisomat. Ennek keretében dolgozom serdülőkkel és szüleikkel, fiatal felnőttekkel, felnőttekkel. Emellett több sportágból érkező élsportoló fiatalnak segítek – csoportos és egyéni formában – önbizalmuk és megküzdési stratégiáik fejlesztésében, a nagyobb teljesítmény kiegyensúlyozott elérésében. Célom, hogy a kliens partneri együttműködésen keresztül, megtalálja belső biztonságérzetét, elakadásának teljes kontextusának megismerésével és megértésével rátaláljon olyan megoldásokra, melyek saját maga és a környezete számára is elfogadhatók, a hétköznapokban alkalmazhatók. Ehhez a folyamathoz nyújtom előítélet-mentes támogatásomat, szakértelmemet és segítségemet.

A tudomány iránt érdeklődő, felelősségteljes segítő szakemberként fontosnak tartom, hogy folyamatos továbbképzéseken keresztül bővítsem szakmai tárházamat, fejlesszem integratív látásmódomat. Szakmai tevékenységem okán tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak és a Magyar Családterápiás Egyesületnek.

Hiszem, hogy szakértelmemhez társuló rendszerszemléletemmel hatékony segítség és útitárs tudok lenni azon a sokszor útvesztőnek tűnő ösvényen, mely mindannyiunk lelkét szegélyezi.

Lauter Adrienn pszichoszonett

CÍM

Budai Tanácsadó
1122 Budapest
Krisztina krt. 7.
(kapucsengő: 7)

NYITVATARTÁS

Szerda: 08:00 – 12:00

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 30 760 9800
lauter.adrienn@pszichoszonett.hu