Lauter Adrienn

Tanácsadó szakpszichológus, mediátor

Alapképzésemet köztársasági ösztöndíjasként a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, pszichológus diplomámat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem meg. Szakvizsgát az Eötvös Loránd Tudományegyetem kiváló minősítéssel tettem.

Eddigi tapasztalataim során aktívan részt vettem a kis – és középvállalkozások, egyesületek, valamint a multinacionális vállalatok munkájában. Ez idő alatt foglalkoztam szervezet- és vezetőfejlesztéssel, változáskezeléssel, valamint kompetencia alapú kiválasztással csoportos és egyéni formában egyaránt. Tapasztalati tárházam bővülésével egyre több belső és külső konfliktussal találkoztam, melynek jövő- és megoldás orientált egyezségteremtése mindig is célom volt: a megbékélés önmagunkkal és másokkal. Ez ambicionált arra, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen megszerzett mediátorképesítéssel még eredményesebben alkalmazzam az addig pszichológusi szemléletemből eredő módszereket.

Vezetőfejlesztői munkám során elért vállalaton belüli sikerek, visszajelzések ösztönöztek arra, hogy elindítsam saját praxisomat. Ennek keretében dolgozom serdülőkkel és szüleikkel, fiatal felnőttekkel, felnőttekkel. Emellett több sportágból érkező élsportoló fiatalnak segítek – csoportos és egyéni formában – a nagyobb teljesítmény kiegyensúlyozott elérésében. Célom, hogy a kliens partneri együttműködésen keresztül, elakadásának teljes kontextusának megismerésével és megértésével rátaláljon olyan megoldásokra, melyek saját maga és a környezete számára is elfogadhatók, a hétköznapokban alkalmazhatók. Ehhez a folyamathoz nyújtom maximális figyelmemet, segítségemet és támogatásomat.

Gyakorló pszichológusi munkám mellett óraadóként tanítok az ELTE és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem mediációs szakirányú továbbképzésén. Szakmai tevékenységem okán tagja vagyok a Magyar Pszichológiai Társaságnak és a Magyar Családterápiás Egyesületnek.

Elhivatott oktatóként és felelősségteljes segítő szakemberként is fontosnak tartom, hogy folyamatos továbbképzéseken keresztül bővítsem szakmai tárházamat, fejlesszem integratív látásmódomat.

Hiszem, hogy szakértelmemhez társuló rendszerszemléletemmel hatékony segítség és útitárs tudok lenni azon a sokszor útvesztőnek tűnő ösvényen, mely mindannyiunk lelkét szegélyezi.

Lauter Adrienn pszichoszonett

CÍM

Révay utca 10
Budapest
1065

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 09:00 – 18:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

ELÉRHETŐSÉGEK

+36 30 760 9800
lauter.adrienn@pszichoszonett.hu